Seosheets

Een rondvlucht boeken doet u bij deze specialist

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor uw partner, vriend of collega? Geef dan een rondvlucht cadeau! Tijdens zo’n vlucht ziet u Nederland op een andere manier en geniet u van het mooie uitzicht. Een rondvlucht is eenvoudig te boeken via AeroLin. Dit bedrijf organiseert vluchten boven Rotterdam, Zeeland en België. Daarnaast kunt u bij deze vliegschool ook nog eens leren vliegen. Wilt u de industriegebieden, de haven en de mooie gebouwen van Rotterdam bewonderen of juist de Maasvlakte of de Zeeuwse Deltawerken? Het kan allemaal! De rondvlucht wordt volledig afgestemd op uw wensen, zodat u een onvergetelijke dag beleeft. Daarnaast kunt u bij AeroLin ook een rondvlucht met een thema boeken. Ga bijvoorbeeld zeehonden spotten, bewonder de tulpenvelden vanuit de lucht of volg de havenroute vanuit het Cessna vliegtuig.

Leer vliegen door ervaren piloten

Wanneer u wilt leren vliegen zit u bij AeroLin ook helemaal goed! Ga voor een proefles en bestuur het vliegtuig helemaal zelf. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw PPL te behalen. Op deze manier ervaart u hoe het is om te vliegen en geniet u ook nog eens van een prachtig uitzicht. De lessen worden gegeven door ervaren piloten. Zij nemen u mee in het gehele proces. Zo wordt er gestart met de voorbereiding en worden er checks uitgevoerd. Daarna gaat u de lucht in en eindigt u de les met een nabespreking. De lessen worden aangeboden tegen voordelige prijzen en worden gegeven op vliegveld Midden-Zeeland.

Boek uw vlucht online

Wilt u een rondvlucht boeken of juist leren vliegen? Bekijk dan de website van AeroLin. Hier vindt u meer informatie over de verschillende rondvluchten en proeflessen en boekt u de vluchten eenvoudig online. Kies voor een van de standaardvluchten en geef zelf de tijdsduur aan of boek een vlucht op aanvraag. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met AeroLin.