Hofkens HIG: schoonmaakwerkzaamheden in alle soorten en maten

Hofkens HIG is het schoonmaakbedrijf dat alles onder één dak heeft. Wij bieden verschillende diensten aan met betrekking tot schoonmaak.

Wij zijn Oranje

Vertrouw op onze goed geschoolde Allesreinigers. Dat Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid is terug te zien in onze kernwaarden. We hebben oog voor detail. Ook zien we meteen of iets schoon is en weten hoe we dit schoon krijgen. Hofkens HIG laat bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgen we ervoor dat we efficient werken. We hebben verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u dat u altijd te maken heeft met professionele Allesreinigers. Hofkens HIG is ook partner van verschillende organisaties zoals: Vereniging Schoonmaak Research, SIEV, Stichting Industriële Reiniging en Code verantwoordelijk Marktgedrag. Interesse in reguliere schoonmaak in Waalwijk of reguliere schoonmaak Moerdijk? Wij staan altijd voor u klaar. Dag en nacht.

Schoonmaakklussen speciaal op maat

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. Deze zijn ingericht voor allerlei bedrijven zodat elk bedrijf hier gebruik van kan maken. Wij bieden altijd een schoonmaakprogramma speciaal op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wij steken graag de handen uit de mouwen. Door speciale programma’s op maat bepalen wat de belangrijke schoonmaakklussen zijn en wat wij kunnen doen om uw wensen te vervullen. Zo heeft u altijd een schoonmaakprogramma dat echt bij u of uw bedrijf past. Omdat wij werken met een vooraf opgesteld schoonmaakprogramma hebben onze Allesreinigers duidelijke richtlijnen. Dit biedt u zekerheid en wij kunnen ook zo effectief mogelijk aan de slag. Zo weet u waar u aan toe bent. Hofkens HIG ontzorgt u op het gebied van schoonmaken. Ook zijn we altijd klantgericht. 

Hofkens HIG staat dag en nacht voor u klaar

Op een schoonmaakbedrijf wilt u natuurlijk altijd kunnen vertrouwen. Daarom hebben we beschikking over 24/7 calamiteitenservice. Zo kunt u altijd op ons vertrouwen. Ook in noodsituaties. Zit uw riolering bijvoorbeeld verstopt? Ook dan staan wij voor u klaar! Sommige situaties vragen om acute hulp. Denk maar eens aan een hevige regenbui of storm. Dit moet met spoed en zo snel mogelijk opgelost worden. Wij snappen dit helemaal. Daarom bieden we deze service aan, zelfs op feestdagen. Hoe sneller wij handelen, hoe minder schade er is. We kunnen namelijk ook uw afvoer en riool ontstoppen of graffiti verwijderen. 

Met Hofkens HIG heeft u alles onder één dak. We zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, en ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Neem contact op als je interesse hebt in onze diensten!

https://hofkenshig.nl/