SEO Sheets
Image default
Industrie

Kies voor een duurzame transportverpakking

Als uw bedrijf frequent artikelen naar het buitenland verzendt, weet u maar al te goed het belang van een kwalitatieve transportverpakking. Is de verpakking niet in orde, dan worden uw producten wellicht beschadigd geleverd, wat uiteraard niet wenselijk is. Uw klanten houdt u enkel tevreden met producten in perfecte staat; niet meer dan logisch, toch? Kiest u daarom voor een transportverpakking op maat van Readybox. Bij dit bedrijf is men gespecialiseerd in duurzame transportverpakkingen die speciaal zijn ontworpen voor export. Zowel voor de luchtvaart als voor de scheepvaart weten zij altijd de juiste verpakkingen te maken.

Transportverpakkingen die gemakkelijk te verplaatsen zijn

Graag een eenvoudig te verplaatsen transportverpakking? Readybox te Rotterdam staat voor u klaar. De transportverpakkingen die zij creëren worden zo ontworpen dat ze eenvoudig verplaatst kunnen worden middels een vorklift of een handpallettruck. Ook is het een fluitje van een cent om ze te stapelen én op te vouwen. Uiteraard bespaart u veel ruimte in uw opslag door ze op te vouwen als er geen goederen in zitten; wel zo efficiënt! Het is zelfs mogelijk om een Readybox transportverpakking te voorzien van een corrosievrije binnenlaag, essentieel als u bijvoorbeeld aan machinetransport doet. Dit zorgt ervoor dat uw machines onder alle omstandigheden perfect roestvrij blijven.

Verpakkingen op maat

Het bedrijfslogo op de verpakking te laten zetten is voor vele ondernemingen de kers op de taart. De professionele uitstraling die uw bedrijf hiermee verwerft is immers niet te onderschatten, om nog maar niet te spreken van de positieve invloed op de opinie van uw klanten. Ook interesse in deze diensten, of benieuwd naar de verdere opties van uw transportverpakking? Neemt u dan contact op met Readybox te Rotterdam. Dit bedrijf vertelt u graag alles over de mogelijkheden en denkt graag met u mee.

https://www.readybox.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat de benodigde buizen buigen door een ervaren expert

Heb je industriƫle lijm nodig? Vind hier een compleet assortiment