SEO Sheets
Image default
Rechten

De km registratie op orde houden

Het op orde hebben van je km registratie is wel zo handig, want je weet als ondernemer dat je dit ieder jaar in een duidelijk overzicht moet overdragen aan de Belastingdienst. Wanneer je dit niet goed op orde hebt kost het je veel tijd om erachter te komen hoeveel kilometers en op welk moment de auto heeft. Gereden. Het kan heel veel uren van je vragen om hier een duidelijk overzicht van te maken en dat kost je dan niet alleen maar tijd, maar ook energie, frustratie en natuurlijk geld. Door de km registratie op een simpele manier te kopen hoef je je hier geen zorgen meer over te maken en is de administratie hiervan verleden tijd, want alles wordt voor je geautomatiseerd. 

Zwart kastje

Door middel van een zwart klein kastje die in de wagen van het bedrijf wordt geplaatst kan je alles van de km registratie bijhouden, zonder dat je hier zelf veel voor hoeft te doen. Je hoeft alleen maar een app te downloaden en de kast in de auto te monteren. Je kunt via de app alles bijhouden van wat de auto doet en dat wordt vanzelf in een overzicht gezet, die jij gewoon weer kunt downloaden. Deze stuur je dan aan het einde van het jaar op aan de Belastingdienst en hoeft hier dus niet meer tijd in te steken. Laat alles voor je regelen in een handige app en bespaar tijd, energie en geld hiermee. 

Informatie bijhouden

In de app die verbonden is aan het kastje dat je in de auto plaatst kan je alle live locaties van de wagens zien. Een heel makkelijke manier om alles van de km registratie bij te houden van de wagens die behoren tot jouw bedrijf. De live kaarten is een van de onderdelen van de app, maar ook de tips voor het gebruik van benzine worden hierin weergegeven.