SEO Sheets
Image default
Boeken en Tijdschriften

Je boek uitgeven met behulp van dit kennishuis

Ben jij eigenaar van, of werkzaam bij, een kleine tot middelgrote uitgeverij? Wil je een boek uitgeven maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met De Vrije Uitgevers. Dit kennishuis is werkelijk een huis gevuld met kennis. De professionals die hier werkzaam zijn weten precies hoe jij je boekuitgave tot een succes kan brengen. Van ingewikkelde berekeningen tot aan de verkoop in het buitenland. Wat je doelen ook zijn, maak het gerust eens kenbaar bij dit kennishuis. Je doelen worden namelijk een stuk minder ingewikkeld om te behalen op deze manier!

Dit bedrijf is aangesloten bij het Centraal Boekhuis

Een belangrijke bijkomstigheid, wanneer je je bij dit kennishuis aansluit, is dat zij weer aangesloten zijn bij het Centraal Boekhuis. Dit distributiecentrum levert boeken aan vrijwel alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Aansluiting bij De Vrije Uitgevers betekent heel veel begeleiding en advies bij het uitgeven van boeken en dus ook directe toegang tot heel veel boekhandels. Denk aan grote namen, zoals Bol.com, Libris en Standaard Boekhandel. Sinds de oprichting van De Vrije Uitgevers in 2004 zijn er inmiddels al ruim 427 uitgeverijen bij hen aangesloten. Al een heleboel mensen die dus uitstekend zijn geholpen bij het uitbrengen van een succesvol boek!

Verkoop je boek in het buitenland

Droom groot! Je boek uitgeven start en eindigt niet in het comfort van je eigen land. Iedere uitgever droomt ervan om hun boeken ook uit te geven in het buitenland en die mogelijkheden zijn er. Je dient wel wat compromissen te sluiten. Elk land is anders en heeft diverse eisen bij het uitgeven van boeken. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van je boek. Een kleine concessie, maar wel iets om over na te denken. Sluit je aan bij dit kennishuis en ontdek nog veel meer over het traject van het uitgeven van boeken!