SEO Sheets
Image default
Marketing

Kies voor een SEO-Scan

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat als het gaat om SEO? Doe dan een SEO-scan! Hierdoor weet je of jouw website goed vindbaar is in de zoekmachine resultaten. Zo niet, dan weet je waar je verbeterpunten liggen. Een SEO-scan geeft jou overzicht en laat de sterke en minder sterke kanten van jouw zoekmachine vindbaarheid zien.

Hoe scoort jouw website in Google?

Het is altijd slim om te weten hoe jouw website scoort in Google. Mocht dit goed zijn, bijvoorbeeld omdat je een heel uniek product of merk hebt, dan hoef je hier misschien niet zo veel aan te doen. Mocht je niet zo hoog scoren in Google, dan is het aan te raden hier iets aan te doen. Als mensen nu op jouw product of merk zoeken dan komen ze wellicht niet op jouw website terecht, simpelweg omdat je niet op de eerste pagina van de zoekresultaten in Google staat. En dat is zeker niet wat je wil.

Zoekwoordenonderzoek

Een belangrijk onderdeel van SEO zijn de zoekwoorden. Op welke woorden zoeken mensen als ze jouw bedrijf, merk of product willen vinden? Hoeveel mensen zoeken hiernaar? En komen ze dan uiteindelijk ook op jouw website terecht, of gaan ze naar een van de concurrenten? Door het laten uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek krijg je antwoord op al deze vragen. Een zoekwoord hoger krijgen in de Google rankings is makkelijker als het gaat om een specifiek zoekwoord.

https://web-wings.nl/seo-scan/