SEO Sheets
Image default
Management

Low capital business ideas

Automatiseer het drukke werk van uw bedrijf

Beslissen om een bedrijf te starten, zelfs een low-cost, is een grote beslissing. U moet bereid zijn om tijd en geduld in te brengen terwijl u uw reputatie en inkomsten opbouwt. Maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om je tijd en geld veilig te stellen. 

 

Jenn Prochaska, oprichter van The Write Difference, gaf advies over het verfijnen van je bedrijfsidee voordat je aan de slag gaat: “Beslis welk overkoepelend principe alles wat je doet zal leiden (bv. empowerment, gemeenschap, veiligheid), welk probleem je oplost, en voor wie je het oplost,” deelde ze mee. 

 

Leg je businessplan in een vroeg stadium vast om je later te helpen bij je besluitvorming.  

 

Investeer in verzekeringen. Allison Grinberg-Funes, een UX Content Strategist bij Liberty Mutual, raadt ondernemers aan “de wetten in hun staat te onderzoeken om te zien of ze een licentie of certificering nodig hebben. En budgeteer en koop een bedrijfsverzekering.” De details zijn belangrijk.

 

Automatiseer de administratie. Als u uw eigen bedrijf runt met een budget, laat de robots dan het vuile werk voor u opknappen. Zo weet u wanneer u moet automatiseren.

 

Bedrijfsideeën met weinig kapitaal

 

1. Dropshipping

Met dropshipping kunt u online verkopen zonder stapels inventaris in uw huiskamer te bewaren. Aangezien je leveranciers pas betaalt na het maken van een verkoop, zijn je opstartkosten meestal beperkt tot ondersteunende software. 

 

2. Bijles aan huis

Digitale middelen maken het gemakkelijker dan ooit voor u om studenten wereldwijd te helpen en extra geld te verdienen. Jamie Irwin, oprichter van Straight Up Search, raadt bijlesgevers aan om “te profiteren van de technologie van vandaag door gebruik te maken van online lesplatforms zoals TutorCruncher, Skype en Zoom.”

 

3. Online gemeenschap

Online gemeenschappen geven je een plek om in contact te komen met een publiek, middelen te delen, en winst te maken. Ze zijn ook goedkoop om te beginnen. Jimmy Daly, medeoprichter van Superpath, gebruikte een kleine investering van een persoonlijke adviseur om het bedrijf in het eerste jaar op te bouwen. Hoewel het voor hem op dat moment de perfecte opzet was, hoef je geen kapitaal te vinden om te beginnen.

 

“De aanloopkosten voor Superpath waren minimaal. Een Ghost website, Slack, ConvertKit, Zapier, Stripe, Airtable, Notion, en een paar andere tools. Ik runde het bedrijf voor 500 dollar per maand gedurende bijna een jaar. Het was zo, zo mager. Als iemand het een tijdje zonder salaris wil/kan doen, is een community-based bedrijf een geweldige optie omdat het bijna gratis is om te beginnen,” deelt Jimmy. 

 

Startpagina van Superpath

Het harde werk loonde, want de Superpath Slack heeft meer dan 7.000 leden (en is een van mijn favoriete Slack-groepen voor marketeers), plus een betaald Superpath Pro-lidmaatschap.

 

4. Micro-SaaS

Als je een idee hebt om een publiek te helpen, maar niet hands-on wilt werken als freelancer of consultant, zou je kunnen proberen een app te bouwen.

 

Alex Kracov, CEO en mede-oprichter van Dock, deelde dat hij zijn tool begon als een Webflow-product. “We bouwden de eerste versie in Webflow (voor slechts de kosten van een abonnement) en konden zo het idee bewijzen. Naarmate de business rijper werd, investeerden we meer geld in het bedrijf. Toch begonnen we de initiële business voor minder dan $50 per maand. TLDR – Ik denk dat softwarebedrijven kunnen starten met een lage investering vooraf, vooral als je profiteert van no-code tools zoals Webflow, Glide, Zapier, Bubble, etc.”

 

5. Vacaturebank

Het grote ontslag biedt een unieke zakelijke kans: job boards. Tomas Laurinavicius, medeoprichter van Best Writing, bouwde een job board voor schrijvers.

 

De homepage van Best Writing

“Toen de pandemie begin 2020 uitbrak, bouwden mijn vriend Ed en ik een vacaturebank voor schrijvers met behulp van no-code tools zoals Webflow, MailerLite, Airtable en Zapier om alles aan elkaar te lijmen. Het bouwen ging vrij snel en was goedkoop (minder dan 100 dollar voor de software en vier weekends om het eerste prototype te ontwikkelen). We zetten in op SEO en begonnen met het verhogen van ons organisch verkeer en het cureren van vacatures van andere publieke vacaturesites. We creëerden een gratis wekelijkse nieuwsbrief en begonnen bedrijven te laten betalen om ons publiek te bereiken.”

 

Olivier Breton, oprichter van Niceboard, was ook vol lof over vacaturebanken als een gemakkelijk te betreden business: “Job boards zijn een geweldige bijverdienste (de meeste van onze klanten zijn winstgevend binnen slechts twee maanden) en kunnen gemakkelijk uitgroeien tot voltijdse bedrijven (we hebben klanten die zes cijfers winst maken via hun job boards) met zeer weinig kapitaal vooraf.” 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/