SEO Sheets
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed alsmaar populairder

Particulier beleggen in vastgoed gebeurt steeds vaker en u bent zeker niet de eerste die alle opties bekijkt. Dat bedrijven zich in de wereld van vastgoed investeren hebben gemengd weten we al, maar tegenwoordig zijn er ook opties voor particulieren die niet veel van de branche afweten. Bij Center Parcs Vastgoed geeft u niet uw spaargeld aan een derde partij die het voor u gaat investeren, maar heeft u zelf de controle over waar u het geld in investeert en wat u eruit wilt halen. Particulier beleggen in vastgoed is bij Center Parcs dus een mogelijkheid waar veel particulieren al voor hebben gekozen. Met 50 jaar ervaring begeleidt Center Parcs u stap voor stap door het hele proces.

Particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed

Naast de professionele begeleiding en jarenlange ervaring in vastgoed investeren, heeft Center Parcs Vastgoed u nog meer te bieden. U krijgt namelijk een huurovereenkomst aangeboden voor de minimale duur van 15 jaar en verlengbaar met steeds 5 jaar na die periode. Dan bent u dus sowieso 15 jaar verzekerd van een vast inkomen uit huur. Ongeacht het seizoen of de drukte in de parken krijgt u altijd hetzelfde huurbedrag. Daarnaast weet u zeker dat u een vast rendement opbouwt en kunt u na jaren de vruchten hiervan plukken. Particulier beleggen in vastgoed is op deze manier dan ook zeer aantrekkelijk.

Nog meer redenen waarom vastgoed investeren een goed idee is

Wenst u nog meer redenen alvorens u besluit om te investeren in vastgoed bij Center Parcs? Een andere reden waarom vele andere particulieren u al voor gingen is dat Center Parcs Vastgoed u alle zorgen uit handen neemt. In de 15 jaar dat u een contract heeft met Center Parcs Vastgoed verzorgt het bedrijf de verhuur en het onderhoud van uw vastgoed. Daar hoeft u niet naar om te kijken. Daarna, als u besluit dat u ermee wilt stoppen, krijgt u professionele hulp om uw vastgoed te verkopen. Center Parcs beschikt namelijk over een enorm netwerk van potentiële kopers in binnen- én buitenland die maar al te graag in vastgoed investeren. U wordt dus niet aan uw lot overgelaten, maar tot de allerlaatste stap professioneel bijgestaan. Dat is particulier beleggen in vastgoed op zijn best!

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/