SEO Sheets
Image default
Mode en Kleding

Voor welke Birckenstock ga jij?

Kies een kleur die past bij de look waar je voor gaat. Er zijn meer dan 300 modellen, kleuren en texturen van Birkenstocks, zodat je een tint kunt vinden die bij jouw stijl past. Wees niet bang om te experimenteren!
Neutrale kleuren zoals zwart, bruin en wit zijn het meest veelzijdig, omdat ze met elke outfit kunnen worden gecombineerd.

Vooral zwart is altijd vleiend en kan in elk seizoen gedragen worden. Voor een gedurfdere, meer zomerse look, probeer een pop van kleur, zoals felroze. Voor een meer aangeklede, fashion-forward esthetiek kun je een metallic Birkenstock proberen.

Je nieuwe Birckenstock sandalen inlopen

Buig je nieuwe schoen. Haal je sandalen uit de doos en buig zachtjes de zool los. Birkenstocks zijn in het begin stijf en moeten eerst nog wat worden ingelopen voordat ze zich naar de vorm van je voeten vormen en zich prettig voelen. Sommige geven zelfs aan dat ze een hamer op de bogen gebruiken om te helpen bij het verzachten.

Maak de riemen los. Met alle riemen los, zet je voet in de schoen. Zorg ervoor dat je hiel helemaal terug in de hiel zit. Je schoen past goed als de contouren overeenkomen met de voetboog en de teenbalk comfortabel onder de plaats ligt waar je tenen samenkomen met je voet.

Zorg ervoor dat je voet genoeg ruimte heeft voordat je opstaat. Er moet ongeveer 0,64 cm tussen je tenen en hielen en de randen van de schoen zitten, en 0,32 cm aan de zijkanten. Je voeten zullen uitzetten als je gaat staan en lopen, dus vergeet niet deze extra ruimte te laten.