SEO Sheets
Image default
Marketing

Wat zijn backlinks

Een betere zoekpositie binnen grote zoekmachines is het doel van de meeste ondernemers. Een groot onderdeel hiervan is autoriteit toekennen aan je website. Dit is precies het antwoord op de vraag: Wat zijn backlinks? Met backlinks zorg je ervoor dat je autoriteit kan toekennen aan je website. Vroeger bestond een backlink simpelweg aan een link naar je website. Tegenwoordig is het plaatsen van backlinks echt een vak apart. Elke backlink moet aan bepaalde regels voldoen. Als je dit niet op de juiste manier aanpakt kan je zelfs in de problemen komen met Google. We raden daarom altijd aan om een deskundige in te schakelen voor het plaatsen van backlinks naar je website.

Hoe kom je aan backlinks?

Een online marketeer weet precies hoe hij backlinks kan plaatsen die echt voor autoriteit zorgt. Dit zijn backlinks op de juiste websites. Maar dit zijn ook backlinks met inhoud. De laatste jaren zijn de backlinks met inhoud steeds belangrijker geworden voor de zoekpositie van je website. Je zorgt hiervoor door bijvoorbeeld content marketing te combineren met backlinks. Hierbij wordt er een artikel geschreven voorzien van een backlink naar jouw website. Dit gebeurt allemaal op een externe website met autoriteit voor jouw website. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Gelukkig helpen wij je hier graag bij.

Wat is online marketing?

Het plaatsen van backlinks kan onderdeel zijn van online marketing voor je eigen bedrijf of website. Met online marketing realiseren we o.a backlinks, maar ook een verbeterde positie binnen jouw branche. Met online marketing zorgen we ook voor de juiste positionering. Een goede vindbaarheid van je website is belangrijk. Maar het is wel belangrijk om via de juiste kanalen zichtbaar te worden. Met online marketing denken we werkelijk over elk punt na. We zorgen voor de beste positionering van je bedrijf binnen onze kanalen.

Maak zelf een afspraak met een online marketeer

Ben je benieuwd wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Of ben je benieuwd of backlinks voor jouw bedrijf de oplossing kan zijn? Maak dan gerust een afspraak met een online marketeer. We kijken graag samen naar de opties om je bedrijf betere te positioneren op het internet. We bespreken ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld backlinks te plaatsen naar je website. Maar we kijken ook graag met je mee naar de kansen voor je bedrijf binnen jouw eigen branche. Zo zorgen we voor de beste positie binnen je branche op het internet.