SEO Sheets
Image default
Tweewielers

Een fietsenwinkel nabij Breda met een haal- en brengservice

Er kan van alles kapotgaan aan uw fiets. Zijn de banden lek? Ligt de ketting eraf? Werken de versnellingen niet meer? Of is er misschien iets aan de hand met de remmen? Wanneer uw fiets gebreken vertoont en u dit niet zelf op kunt lossen, is het fijn als u met uw fiets terecht kunt bij een fietsenspeciaalzaak. In de buurt van Breda kunt u hiervoor rekenen op de hulp van fietsenwinkel Van Boxel Tweewielers. Deze fietsenwinkel is gevestigd in het dorpje Galder, net buiten Breda. Woont u aan de andere kant van Breda en is het voor u lastig om uw fiets bij deze fietsenwinkel af te geven? Voor slechts een tientje kunt u al gebruikmaken van de handige haal- en brengservice van Van Boxel Tweewielers.

Uw fiets online bestellen en laten thuisbezorgen?

Niet alleen bij reparaties of onderhoudsbeurten kan uw fiets na afloop thuis worden gebracht, maar u kunt er ook voor kiezen uw nieuwe fiets te laten bezorgen. Bekijk online het uitgebreide aanbod aan fietsen en maak uw keuze. Van Boxel Tweewielers beschikt over allerlei fietsen geschikt voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe stadsfiets, racefiets, elektrische fiets, kinderfiets of vouwfiets; alles is aanwezig in deze fietsenwinkel. Via het handige menu op de website vindt u zo waar u naar op zoek bent.

Een bezoek brengen aan de zaak is ook mogelijk

Brengt u liever een bezoek aan de fietsenwinkel in de buurt van Breda voordat u overgaat op het kopen van een nieuwe fiets? Het vriendelijke en behulpzame personeel van Van Boxel Tweewielers vertelt u graag meer over de eigenschappen van de fietsen. Bovendien kunnen zij u het ruime assortiment aan kleding, accessoires en onderdelen aan u laten zien. Van bidons en dragers tot versnellingen en kinderzitjes; werkelijk alle fietsbenodigdheden vindt u in deze fietsenwinkel. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, zodat u ook in het weekend langs kunt gaan.

https://www.vanboxel.eu/