SEO Sheets
Image default
Auto

Bestelbus leasen voor jouw bedrijf

Voor bedrijven die veelvuldig goederen moeten vervoeren kan het voordelig zijn een eigen bestelbus aan te leasen. Bij de Auto Lease Centrale vind je verschillende modellen en merken bestelbussen, in iedere prijscategorie. Zo is er voor elk bedrijf een geschikte bestelbus aanwezig. Er is een mogelijkheid tot eenvoudig online afsluiten van een huurcontract, zodat de lease auto te volgende dag al beschikbaar is voor gebruik. Je kiest zelf wat je wel en niet nodig hebt en betaalt dus niet voor overbodige extra’s. Er zijn verschillende leasecontracten beschikbaar, van 1 maand tot enkele jaren. De keuze is aan jou.

Flexibiliteit centraal, Volkswagen Caddy leasen

Flexibiliteit staat centraal bij het leasen van bedrijfsauto. Anders dan bij een gekochte auto is leasen niet definitief, het is vaak voor een kortere periode. Je kunt de keuze maken voor shortlease of traditioneel leasen. Bij shortlease profiteer je van grote flexibiliteit, gecombineerd met de andere voordelen van traditioneel leasen. Shortlease contracten zijn al mogelijk vanaf een periode van 1 maand. Je kunt een shortlease contract zien als een all-inclusive contract. Er wordt een vast bedrag per maand betaald, waaronder alle kosten van de auto vallen, behalve de brandstof.

Shortlease of traditioneel leasen?

Bij het maken van de beslissing van de duur van het leasecontract moeten er verschillende zaken meegenomen worden. Zo moet je bedenken hoe lang je de bedrijfsauto nodig denkt te hebben en hoeveel risico je bereid bent te lopen. Bij shortlease loop je minder risico en heb je optimale flexibiliteit. Bij een traditioneel leasecontract heb je weer meer zekerheid. Dit zijn afwegingen die gemaakt moeten worden alvorens het afsluiten van een contract. Het personeel bij de verhuurlocaties kan advies geven welke van de twee opties het meest geschikt in welke situatie. Ook online is er de mogelijkheid om vragen te stellen, bijvoorbeeld door een mail te sturen.

 

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen