SEO Sheets
Image default
Auto

Hoe kun je een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen?

Wil je een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen? Kijk dan eerst goed wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Er zijn verschillende leasevormen mogelijk  maar ook het aanbod is zeer gevarieerd te noemen.

Een bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen via financial of operational leasing

Zo kun je kiezen voor financial of operational leasing. Bij financial leasing blijft de kredietverstrekker alleen juridisch eigenaar van het voertuig terwijl de kredietnemer, dat is in dit geval dus degene die de bedrijfswagen leaset, het volledige economische eigendomsrecht heeft. Dit betekent dat degene die de auto gebruikt zelf ook de verzekering en het onderhoud ervan betaalt. Kies je voor operational lease dan betekent dit dat je de wagen eigenlijk gewoon huurt en het risico op waardevermindering bij de leasemaatschappij komt te liggen en niet bij jezelf. Bedrijfswagens en andere vervoermiddelen worden veelal aangeboden via financial leasing.

Kies de voor jou geschikte leasewagen

Het aanbod aan leasewagens is groot, zeker ook voor bedrijfswagens. Kijk daarom goed rond wat er allemaal te leasen is. Zo kun je kiezen voor een bepaald merk, een bepaald model of kun je vaak aangeven wat het mag kosten. Zo krijg je alleen de resultaten te zien die voor jou geschikt zijn. Groot voordeel van een bedrijfswagen leasen is dat je deze zo kunt laten inrichten dat deze volledig geschikt is voor het doel dat jij ermee hebt.

Een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

Het is mogelijk een nieuwe bedrijfswagen te leasen maar je kunt ook kiezen voor een gebruikt exemplaar. Dit biedt ook tal van voordelen. Deze gebruikte wagens vind je bij diverse aanbieders (online) terug en informeer altijd eerst goed wat er mogelijk is. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan maar kun je wel altijd rekenen op vervoer dat bij je past.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/