SEO Sheets
Image default
Auto

Snel een bestelwagen leasen?

Heb je snel een bestelwagen nodig, dan is het misschien wel het verstandigst als je deze niet zelf koopt als ondernemer. Beter is het om na te denken over een bestelwagen leasen. Dit is namelijk een manier om snel je wagenpark uit te breiden zonder dat je er flinke investeringen voor hoeft te doen die je financiële situatie kunnen beïnvloeden. Vanuit zakelijk oogpunt kan dit dus erg interessant zijn. Bovendien zijn er nog een aantal zakelijke voordelen te bedenken wanneer je ervoor kiest om de bedrijfsauto’s voortaan te leasen in plaats van ze zelf te kopen.

Helemaal compleet met volkswagen caddy leasen 

Wie kiest voor het leasen van een bestelwagen kiest er ook vaak voor om alle zaken geregeld te hebben. Dit begint al bij het soort auto. Denk maar eens na over wat er allemaal mogelijk is als je niet direct de hele investering hoeft te doen, maar je gewoon maandelijks een termijnbedrag betaalt. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om belangrijke opties op de auto erbij te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een navigatiesysteem. De tijdwinst die je hiermee kan boeken kan je flink wat winst op zakelijk gebied opleveren. Daarom is het altijd goed om dit samen met de leasemaatschappij goed uit te zoeken.

Alles geregeld

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een fijn gevoel om te weten dat alles is geregeld en verzorgd voor jou als ondernemer. Dit betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Hier wordt immers een plan voor gemaakt door de leasemaatschappij. De auto is dus altijd in orde zodat jij hem gewoon kunt gebruiken om je werk mee te doen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de belasting en keuringen voor de APK. Al dit soort zaken worden ook nog eens aangevuld met zaken als pechhulp en dergelijke. Daarom is het ook zo aantrekkelijk.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen