SEO Sheets
Image default
Verbouwen

Container huren is voor iedereen mogelijk

Niet alleen de grote bouwbedrijven doen aan container huren. Ook als particulier of klein bedrijf kunt u een container huren. Als u in- of rondom Den Bosch verblijft kunt u informatie aanvragen bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur. Dit is een ervaren bedrijf dat al containers verhuurd sinds 1988. Dat is ruim 30 jaar aan ervaring in de branche. Heeft u een project en weet u niet zo goed hoe een container huren in zijn werk gaat? Geen probleem, via de afvalwijzer op de website en het assortiment aan containers kunt u makkelijk bepalen wat de ideale container is voor uw project.

De afvalwijzer en recycling

Het klinkt bijna als een schijf van 5 van het voedingscentrum, maar het is toch echt een afvalwijzer om al uw afval goed te kunnen recyclen en vernietigen. Denkt u bijvoorbeeld aan een tuinbouwbedrijf met een groot project in het plaatselijke park. Hier en daar moet een boom gekapt worden en er wordt wat afgegraven om een speeltuin voor kinderen te maken. Volgens de afvalwijzer heeft u dan in ieder geval te maken met houtafval (de bomen) en grondafval (de afgegraven grond). Als u dan ook nog op de details let en wat struiken en bladeren verwijderd heeft u er ook nog groenafval bij. Dat zijn drie aparte containers die u nodig heeft om het afval op verantwoorde wijze te kunnen recyclen en/of vernietigen.

Keuze container verhuur

Afhangend van het soort afval dat u heeft, kunt u bij een container huren denken aan een open portaalcontainer. Dit is een van de meest populaire opties, het is namelijk een open portaalcontainer waar gemakkelijk veel afval in gekiept kan worden. Een andere veel gekozen optie is de gesloten portaalcontainer. U opent hierbij met de hand de container om bijvoorbeeld emmers met puin erin te gooien. Zo blijft al het stof in de container. Lege big bags zijn tegenwoordig ook steeds populairder. Zo huurt u geen container maar een grote lege zak die tot wel 3 kubieke meter gevuld kan worden. En zo zijn er nog veel meer opties.

https://www.theoheijmans.nl