SEO Sheets
Image default
Verbouwen

Ontdek alle voordelen van een PU gietvloer

Een PU gietvloer is een prachtige afwerkvloer die op een bestaande vloer wordt gegoten. Zo kunt u elke vloer prachtig egaal maken. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld zeer geschikt om een houten vloer mee af te werken, omdat het een flexibel materiaal betreft. Het materiaal voelt warm en zacht aan, waardoor het een fijne vloer is voor in huis. Maar ook in bijvoorbeeld gymzalen, kantoren of andere gebouwen komt deze vloer volop tot zijn recht. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat een PU gietvloer water- en vloeistofdicht is. Daardoor is hij gemakkelijk af te nemen tijdens een schoonmaakbeurt.

Een onderhoudsvriendelijke vloer

Een ander voordeel van een PU gietvloer is dat het onderhoudsvriendelijk is. Doordat er geen vloeistof door kan, is een vlek bijvoorbeeld gemakkelijk te verwijderen. Het gladde oppervlak is zo gezogen en gedweild. En in het gladde oppervlak heeft huisstofmijt geen kans om zich te nestelen. Daarnaast kan een PU gietvloer wel tegen een stootje en heeft het een zeer lange levensduur. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer. Doordat het een vloer is van maar 1,5 tot 2 millimeter dik, is het ook geschikt om te combineren met vloerverwarming. Bij al deze voordelen komt het gegeven dat een gietvloer gemakkelijk zelf aan te brengen is.

Een PU gietvloer zelf aanbrengen

Een groot voordeel is dat een PU gietvloer zelf doen niet heel moeilijk is. Daardoor bespaart u natuurlijk een hoop geld. En het is een leuke bijkomstigheid om dagelijks te kunnen genieten van uw eigen werk. Op de website van Decochip vindt u verschillende instructievideo’s waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe u zelf een gietvloer aanbrengt. Ook alle benodigdheden die u nodig heeft om een gietvloer zelf te doen, vindt u in de webshop. En heeft u uw bestelling geplaatst, dan is er de keuze om uw bestelling gratis thuis te laten bezorgen of gratis deel te nemen aan een workshop, waarin u leert zelf een gietvloer te doen.