SEO Sheets
Image default
Verbouwen

Snel te installeren valbeveiliging voor het kleinere dak

Wanneer u dagelijks op een dak werkzaam bent van 2,5 meter of hoger, is valbeveiliging verplicht. Deze regel is opgenomen in het Bouwbesluit omdat het werken op grote hoogtes zeer risicovol is. Een klein foutje is zo gemaakt en u moet er toch niet aan denken wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Een betrouwbare valbeveiliging is dan ook noodzakelijk voor een ieder die op hoogte moet werken. Door hun passie voor veiligheid hebben de uitvinders van het WireworkeR systeem een valbeveiliging ontwikkelend welke binnen 15 minuten geïnstalleerd kan worden. Dit systeem is uitermate geschikte voor de kleinere oppervlakten.

Het gemak van een WireworkeR systeem

Iedereen is het er mee eens dat goede bescherming en veiligheid een must zijn voor werkzaamheden op grote hoogte. Daarentegen heerst er veel onvrede over beschikbare oplossingen hiervoor. Inmiddels zijn er al een aantal voorzieningen getroffen voor het werken op grote oppervlakten, maar voor een goede beveiliging voor de kleinere oppervlakten of bewerkingen van randen ontbrak nog steeds een goed systeem. De uitvinders van het WireworkeR systeem besloten hier dan ook een passende oplossing voor te bedenken.

Dit beveiligingssysteem is speciaal ontwikkeld voor kleine oppervlakten. Zo is het uitmatere geschikt als valbeveiliging op een klein dak van bijvoorbeeld een schuurtje of garage. Daarnaast is het systeem eenvoudig te installeren en biedt het de veiligheid die u nodig heeft op grote hoogte.

Hoe werkt een WireworkeR systeem?

Met een Wireworker systeem kunt u efficiënt werken op een kleine oppervlakte, op grote hoogte. Voor het monteren van dit beveiligingssysteem is slechts één persoon nodig en het kost maar een klein kwartiertje van uw tijd. Bij de meeste soorten valbeveiliging voor een dak wordt er een ankerpunt bevestigd, waaraan u met een kabel vastzit. Alhoewel dit een zeer veilig systeem is, is er echter één nadeel. Er is geen toegang tot het gehele werkoppervlak. Bij het systeem van WireworkeR heeft u deze toegang wel omdat de veiligheidslijn zich boven de werkende persoon bevindt.

https://wireworker.nl/