SEO Sheets
Image default
Auto's en Motoren

De auto van uw dromen importeren uit de USA

Wilt u graag een mooie auto importeren uit de USA? Aan auto import vanuit Amerika hangt een stevig prijskaartje. Denkt aan invoerrechten, transportkosten, BTW, BMP-afhandeling plus uiteraard de uiteindelijke aankoopprijs. Een auto importeren uit de USA is een zeer kostbare en gecompliceerde zaak. Daarom is het slim om een expert in te schakelen die precies weet wat er allemaal geregeld moet worden. Marlog Car Handling is zo’n specialist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het importeren en exporteren van auto’s, motoren, oldtimers en boten uit allerlei landen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor de import of export van voertuigen.

Ervaar de service van een expert

Naast dat dit bedrijf de auto import vanuit Amerika regelt, kunt u hier ook terecht voor het volledige transportproces. Dit houdt in dat het bedrijf vanaf de aankoop van uw auto tot aan de aflevering bij u thuis het transport voor zijn rekening neemt. Het transport verloopt gegarandeerd snel, zodat u uw nieuwe auto spoedig kunt uitproberen. Doordat Marlog Car Handling de afgelopen jaren een groot internationaal netwerk heeft opgebouwd, is het voor dit bedrijf gemakkelijk om een auto te importeren uit de USA of een ander land. Bovendien biedt dit bedrijf diensten aan tegen een scherpe prijs. U hoeft dus zelf niets te regelen en bent ook nog eens goedkoop uit. Een betere service kunt u zich niet wensen!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wanneer u een auto op het oog heeft en deze geschikt is voor import vanuit Amerika, schakelt u Marlog Car Handling in. De deskundige medewerkers regelen alles tot in de puntjes, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Ook eventuele vragen kunt u aan deze medewerkers stellen.