SEO Sheets
Image default
Aanbiedingen

Een abonnement op verpakkingsmateriaal bedrukt met jouw logo

Vind je het ook zo vervelend om steeds verzenddozen te moeten bestellen? Of ben je steeds te laat met bestellen en zit je vervolgens zonder voorraad? Dan is een drukwerk abonnement misschien wel iets voor jou! Dit is een abonnement voor bedrukt verpakkingsmateriaal. Ben je benieuwd hoe dit werkt en wat de voordelen zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Hoe werkt het?

Het drukwerk abonnement is een abonnement op bedrukt verpakkingsmateriaal. Met dit abonnement worden verzenddozen bedrukt met jouw logo of merknaam en maandelijks op vaste momenten naar jou verstuurd in een aantal dat jij gebruikt. Je kunt jouw logo op verschillende kanten van de doos laten bedrukken in de kleuren die jij wilt. Het abonnement kun je afsluiten voor zes of twaalf maanden en krijgt maandelijks hetzelfde aantal verzenddozen opgestuurd. 

 

De voordelen

Het grootste voordeel is dat je niet steeds hoeft te denken aan het bestellen van verpakkingsmateriaal. Als je het een keertje vergeet zit je niet onverwachts zonder voorraad. Een ander voordeel is dat je dus altijd op tijd nieuw verpakkingsmateriaal hebt. Ideaal dus als je weinig magazijnruimte hebt om het materiaal kwijt te kunnen! Je hoeft daarnaast niet in een keer een grote uitgave te doen, maar betaald maandelijks een bepaald bedrag. Je krijgt op tijd een reminder voordat de dozen bedrukt worden, zodat je jouw bestelling nog kunt aanpassen als dat nodig is.

 

Ontdek de mogelijkheden! 

Ben je enthousiast geworden over dit drukwerk abonnement en wil je het graag proberen? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek de mogelijkheden. Ze hebben een groot assortiment aan verzenddozen, dus er is altijd een formaat wat je zoekt! Heb je vragen over een artikel of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren!  

 

https://www.rotimshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Een bureaustoel naar smaak

Goedkoop een bestelwagen huren bij dit verhuurbedrijf

Adverteren op social media