SEO Sheets
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ruim assortiment aan bouten, moeren en draadstangen

Als u een bedrijf heeft in de industrie, bouw of handel dan heeft u vaak bevestigingsmaterialen, zoals draadstangen of andere materialen nodig. Het is vaak lastig om precies de producten te vinden die bij uw toepassing passen. Gelukkig kunt u dan bij Kobout in Hendrik-Ido-Ambacht terecht. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de verkoop van bevestigingsmaterialen en houtverbinders en is sinds 1979 een begrip in de regio én ver daarbuiten. Ontdek de klantgerichte service, het ruime assortiment aan moeren en bouten en het gigantische magazijn van deze specialist en ervaar het gemak van dit bedrijf, dat u compleet ontzorgt!

Uitgebreide service en dienstverlening door échte specialisten

Bij Kobout vindt u bouwmateriaal op maat. U kiest hierbij uit meer dan 25.000 verschillende soorten producten, die u zelf bekijkt in het magazijn dat om en nabij 13.300 m2 in beslag neemt. Als importeur en leverancier van bevestigingsmaterialen en schroefsystemen weten de specialisten u perfect te informeren welke producten op uw bedrijf van toepassing zijn. Als u ervoor kiest een bezoek te brengen aan het magazijn, dan staan er meer dan honderd medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo bent u gegarandeerd van een succesvolle aankoop. Naast een ruim assortiment aan draadstangen, bouten en moeren, bent u bij dit bedrijf ook welkom om gebruik te maken van de uitgebreide dienstverlening. Zo laat u uw materiaal op maat zagen, laat u draadstangen assembleren of profiteert u van een snelle en betrouwbare bezorging naar uw locatie.

Wilt u meer weten over de producten van dit bedrijf?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het ruime assortiment aan bouten, moeren en draadstangen van deze ervaren specialist? Neem dan contact op met dit bedrijf, zowel telefonisch als per e-mail, of kom langs in het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht. Laat u adviseren door deze specialisten, zodat u altijd gegarandeerd bent van een succesvolle aankoop!

Gerelateerde artikelen

Deze salarisadministrateur vlakbij Dordrecht maakt uw administratie volledig in orde

Een reformladder op maat die aan al uw vereisten voldoet

Dit is de beste oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties