SEO Sheets
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop een bestelwagen huren bij dit verhuurbedrijf

Het huren van een bestelwagen tegen een scherp tarief doet u bij Blue Rent a Car. Voor elke klus levert dit verhuurbedrijf u een geschikte bus. Bovendien kunt u hier een personenbusje kilometervrij huren, de bussen kunnen gereden worden met een rijbewijs B en wordt er geen minimumleeftijd verlangd. De scherpste tarieven krijgt u, doordat Blue Rent a Car weinig personeelskosten en kantoorkosten heeft. Hierdoor blijven de verhuurtarieven scherp.

Het huren van een bestelwagen voor elke situatie

In het uitgebreide wagenpark vindt u voor iedere klus de juiste bus, maar ook voor het vervoer van mensen kunt u een personenbusje of personenwagens kilometervrij huren. Wilt u met uw gezin bijvoorbeeld op skivakantie in de Zwitserse Alpen? Dan kiest u ervoor om een personenbusje kilometervrij te huren. Of u kiest voor een personenauto met een trekhaak, zodat u uw ski-accessoires met een aanhanger kunt vervoeren.

Bestelbus huren voor een verhuizing

Het huren van een bestelwagen kan natuurlijk ook zijn voor een verhuizing. Een bestelbus huren kunt u in verschillende maten en vormen doen. De kleinste bestelbus die u kunt huren is de Mercedes Vito, maar u hebt ook de keuze uit verschillende groottes van de Mercedes Sprinter of een Mercedes bakwagen met laadklep. Daarnaast kunt u meteen andere benodigdheden voor uw verhuizing mee huren. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan verhuisdozen, dekens, spanhaken en steekwagens.

Huur bij een betrouwbaar bedrijf

Dit klinkt natuurlijk allemaal zeer mooi, maar u wil ook een betrouwbare bestelwagen huren. De bussen van Blue Rent a Car zijn allemaal WA-verzekerd en u heeft een eigen risico van € 1500,-. Deze kunt u nog verlagen door dagelijks een meerprijs van € 12,50 te betalen, zodat uw eigen risico nog maar € 500,- bedraagt. Komt u met pech langs de weg te staan, kunt u altijd contact opnemen met een medewerker die voor u de ANWB-pechservice inschakelt.