SEO Sheets
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een cementdekvloer bij de renovatie van uw woning

Een cementdekvloer is een uitstekende basis voor een mooie vloer. Als deze vloer is aangebracht kunt u daarop vrijwel iedere soort vloer laten plaatsen. Plavuizen, parket, laminaat, pvc of wat u maar voor ogen heeft: een smeervloer leggen is een klus die zeer goed moet worden uitgevoerd, maar die ook veel mogelijkheden biedt. De vloer moet vlak zijn, zonder hinderlijke oneffenheden. En de vloer moet overal even hoog zijn. Als dat niet het geval is, kan dat zorgen voor schade aan uw uiteindelijke vloer. Dat is natuurlijk zonde van de investering en wilt u daarom graag voorkomen.

Welke vloer gaat het worden?

Heeft u al besloten welke vloer u gaat leggen in uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer? Zodra dit duidelijk is, kunt u de afspraak maken voor het laten leggen van een smeervloer. Deze moet namelijk enkele dagen drogen voordat u er een vloer op kunt leggen of laten leggen. De droogtijd varieert meestal van 24 tot 72 uur. Neem deze droogtijd in acht. Een cementdekvloer moet goed drogen voordat deze volledig kan worden belast. Zo voorkomt u beschadigingen. Deze zijn namelijk zeer lastig te herstellen. Als u vloerverwarming wilt, kunt u de vloer laten infrezen als deze volledig is uitgehard.

Wat is de prijs van mijn nieuwe vloer?

Als u plannen heeft voor een nieuwe vloer dan wilt u natuurlijk weten hoeveel geld u daarvoor moet reserveren. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij Multi Vloeren Brabant. Zij kunnen een smeervloer leggen of een cementdekvloer voor u maken op iedere denkbare ondergrond. Vooral als uw huis is voorzien van houten vloeren is het belangrijk om het aanleggen van een vloer door een vakman te laten doen. Zo voorkomt u te zware belasting met alle gevolgen van dien. Stemt u in met de voorgelegde prijsopgave dan kan er een planning worden gemaakt. Deze kunt u vervolgens afstemmen op het leggen van de definitieve vloer.