SEO Sheets
Image default
Particuliere dienstverlening

Wilt u een lensimplantaat? Schakel deze specialist in!

Draagt u op dit moment een bril of lenzen, maar zou u graag een lensimplantaat willen? Dan is het verstandig om hiervoor naar een specialist te gaan. U wilt natuurlijk wel dat de ingreep goed uitgevoerd wordt en u bij een betrouwbare kliniek terecht kunt. Refractiecentrum Haaglanden is een praktijk die gespecialiseerd is in het uitvoeren van ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Ze zitten gevestigd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag. Met een team van professionele en ervaren oogartsen kunnen ze u de beste zorg bieden wat betreft uw ogen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn rondom een lensimplantaat? Lees dan snel verder!

Kies uit twee verschillende lenzen

Bij het laten plaatsen van een lensimplantaat heeft u twee opties: een Artisan of een Artiflex implantaat. Bij een Artisan lens wordt er een kunststoflens door middel van een incisie van vijf of zes millimeter aangebracht in de voorste oogkamer. De incisie wordt vervolgens gehecht waardoor het even kan duren voordat uw zicht weer optimaal is. Bij een Artiflex lens wordt de lens opgevouwen in het oog aangebracht met behulp van een incisie van drie millimeter. Doordat er bij deze ingreep zelden een hechting plaatsvindt, is het herstel snel en is het zicht vrijwel direct weer goed. Bij beide lensimplantaten wordt er een plaatselijke of algehele verdoving gebruikt. Weet u niet precies welk soort lens geschikt is voor u? Vraag dan advies aan de oogartsen van Refractiecentrum Haaglanden.

Maak een afspraak voor een quickscan

Voordat een lensimplantaat wordt aangebracht wordt er altijd eerst een quickscan uitgevoerd. Tijdens dit gratis en vrijblijvende onderzoek worden uw ogen geanalyseerd. Op basis daarvan wordt er een advies opgesteld over de meest passende behandeling. Wilt u een dergelijk onderzoek laten uitvoeren? Maak dan direct een afspraak online. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Refractiecentrum Haaglanden. Zij vertellen u graag alles over de verschillende behandelingen.

https://www.refractiecentrum.nl