SEO Sheets
Image default
Aanbiedingen

Vloerpads

Vloerpads zijn pads voor schuur-, boen- en schrobmachines. Ze worden gebruikt om vloerolie en onderhoudsolie voor vloeren in en uit te poetsen. Pads zijn zo ontworpen dat ze een teveel aan olie op nemen, en ergens anders op de vloer waar te weinig zit, af kunnen geven. Daarnaast maak je doormiddel van wrijving de olie warmer, Hierdoor wordt deze dunnen en kan die beter in de vloer worden geïmpregneerd. Facility Trade Group biedt u graag een helpende hand op het gebied van hygiëne producten en adviezen.

 

Pads 

Bij Facility Trade Group treft u een ruim assortiment vloerpads. Een groot gedeelte hiervan is gecertificeerd met het green seal certificaat wat inhoudt dat ze op een milieuvriendelijke wijze zijn gemaakt. Daarnaast geven de verschillende kleuren pads aan welke reinigingswerkzaamheden deze uitvoeren.

Onderstaand vindt u een uitleg van de diverse kleurcoderingen die vaak wordt toegepast.

 

Wit: Voor het inpoetsen van vloerolie, polijsten en opwrijven van was op vloeren, polijsten van linoleum en natuursteen vloeren en poeder polijsten van marmer.
Rood: Voor het strippen van waslagen en licht schrobben van vloeren.
Beige: Voor het in- en uitboenen van was op houten en linoleumvloeren, het polijsten van droge, schone vloeren en het opboen van was op leisteen.
Bruin: Voor het verwijderen van was- en impregneerlagen op harde vloeren.
Groen: Voor het schrobben van vloeren en voor het verwijderen van zeer hardnekkig vuil en oude waslagen.
Blauw: Voor het inboenen van was en olie en het opschuren van was op vloeren en geoliede houten vloeren.
Zwart: Voor het opschuren van gelakte parketvloeren voordat een nieuwe laag wordt aangebracht en het verwijderen van aangekoekt vuil en hardnekkige oude waslagen.

 

Open structuur

Tijdens het schoonmaken voorkomt een open structuur dat de pad snel dicht zal slibben. De open structuur zorgt ervoor dat de pad in de gelegenheid is het opgeschrobde vuil zo veel mogelijk te absorberen waardoor de vloer mooi schoon achterblijft. Daarnaast blijven bij een open structuur de vezels beter in contact met de vloer, omdat het vuil in de pad opgenomen wordt en het zich niet opeenhoopt aan het oppervlak. Een pad met een dichte en compacte structuur heeft deze mogelijkheid niet waardoor vuil op de vloer achterblijft, hetgeen een negatieve uitwerking heeft op het resultaat. Een ander voordeel van een meer open structuur is dat de vloerpad veel eenvoudiger gereinigd kan worden.

 

https://facilitytradegroup.nl/