SEO Sheets
Image default
Bedrijven

Een eigen contactpersoon

Bewindvoering is een heftige stap en niet hetgeen waar je in eerste instantie voor wilt gaan. Als het echt niet anders kan is fijne bewindvoering Almelo een goede stap. Je word vanaf het begin tot het einde goed ingelicht en je weet precies wat je te wachten staat. Je krijgt een eigen contactpersoon die je dossier gaat behandelen. Zo kan je voor al je vragen en financieel gerichte zaken bij diegene terecht. Zo hoef je niet meerdere keren je verhaal te doen of te wachten voordat iemand weet waarover het gaat. Dit kan dan gelijk in werking worden gezet zodat u op de meest efficiënte en snelle manier uw antwoord en duidelijk heeft.

Keuze uit meerdere trajecten

Als je in de schuldhulpverlening terecht komt is er nog een keuze tussen trajecten waar je je in kan gaan bevinden. Je kan deelinkomens beheer gaan doen en je kan kiezen voor budgetbeheer. Deelinkomens beheer houdt in dat u uw eigen vaste lasten betaalt en het overige geld stort naar bewindvoering Almelo. Budgetbeheer wilt zeggen dat u wekelijks een x aantal euro overgemaakt krijgt als leefgeld voor boodschappen en andere noodzakelijke goederen. Alle vaste lasten worden dan voor u betaalt en geregeld. Dan bent u financieel even vrij en hoeft u daar niet naar om te kijken.

Snel en effectief

Als je zelf contact op moet nemen met de schuldeisers kan dit al snel problemen opleveren. Als dit vanuit een instantie als bewindvoering Almelo gebeurt wordt dit meteen een stuk serieuzer opgepakt. Omdat er de nodige kennis en inlichting is, is dit ook een stuk sneller geregeld. Afhankelijk van de hoogte van uw schuld, is het traject wat u start. Het komt amper voor dat dit langer dan 36 maanden duurt. Het doel is om iemand binnen 24 maanden schuldenvrij te krijgen. Dit is afhankelijk van de hoogte en het maandelijkse budget om deze schulden af te betalen. Het gaat natuurlijk sneller en effectiever zodra dit uit handen word gegeven.