SEO Sheets
Image default
Bedrijven

Is jouw iPhone toe aan onderhoud? Kom langs voor iPhone reparatie in Sittard!

Heb je jouw telefoon per ongeluk laten vallen en kijk je nu tegen een flinke barst aan? Of misschien is je telefoon nat geworden en werken de luidsprekers nu niet meer? Wat het probleem ook is, je kunt altijd langskomen voor een iPhone reparatie in Sittard! Wil je meer weten wat ze hier voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

Schermreparatie

In de laatste jaren is het voor telefoonontwerpers steeds populairder geworden om het LCD beeldscherm te verlijmen met het glas erop. Als je dan een grote barst hebt, zal je waarschijnlijk je hele scherm moeten vervangen. Bij oudere telefoons hoefde je alleen het glas te verwijderen en te vervangen, zonder dat je daarbij het beeldscherm moest verwijderen. Bij beide gevallen is de prijs van de vervanging afhankelijk van het toestel dat je hebt. Een iPhone scherm is makkelijk te vinden en zal dus minder duur zijn om te vervangen. Echter betaal je flink extra voor het merk Apple. Maar ook voor telefoons waarvan de schermen wat moeilijker beschikbaar zijn, zal de prijs redelijk hoog kunnen oplopen.

Luidspreker repareren

Het repareren van een luidspreker in de telefoon verloopt vaak wat makkelijker. De speakers zitten niet vast aan het beeldscherm, waardoor alleen vervanging van de speaker nodig is. Om dezelfde reden is de reparatieduur ook erg kort. Je kunt in de meeste winkels binnenlopen met jouw kapotte telefoonspeakers en er dezelfde dag weer uitlopen. Zo duurt een gewoonlijke speaker reparatie ongeveer 30 minuten, waardoor je binnen no-time weer klaar bent.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/telefoon-reparatie-sittard/