SEO Sheets
Image default
Financieel

Check beleggers platformen en kijk of deze bij jou als beginnende trader passen

Starten met beleggen is een overweging. Beleggen kan door middel van verschillende methodes en in verschillende producten. Als beginner weet je soms nog niet hoe je de meest haalbare strategieën inzet met beleggen daarom moet je overwegen om de beste broker voor beginnende beleggers te kiezen. Uit diverse reviews kun je leren waar je vooral naar kijkt bij een broker die je kiest en welke kosten, producten, eisen en betrouwbaarheid score het blockchain platform hanteert.

Ga nooit te veel ineens doen

Ben je nog compleet met de oriëntatie bezig als het gaat om het kiezen van een broker die aansluit bij jouw trade niveau? Kijk of er geen kosten in rekening worden gebracht bij het aanmaken van een account en ga voor minimale kosten als je voor het eerst een investering doet. Actief traden zoals met CFD’s, maken door het grote risico ook een grote kans op een aantrekkelijk rendement. Maar doordat CFD’s bekend staan als een zeer complex product, zijn deze niet geschikt voor nieuwkomers die niet over voldoende ervaring in de handelswereld beschikken. Voor beginners geld dat ze beter een broker kiezen die geen hoge investeringskosten vraagt en de mogelijkheid biedt voor risico spreiding over meer dagen, maanden of zelfs jaren en zo grote verlieskansen te minimaliseren. Brokers die goede opties aanbieden voor de startende handelaar zijn Bitvavo en Degiro.

Bitvavo review

Bitvavo review deelt mee aan zijn traders dat de broker fijne voorwaarden heeft volgens de Nederlandse wetgeving en alles inzet om zo betrouwbaar mogelijk te zijn voor de gebruikers. Bitvavo biedt Cryptocurrency Custody waarmee opslag van enorm veel Crypto ineens in diverse kluizen worden beheert. Dit worden ook wel de extra veilige “cold wallets” genoemd. Niemand kan hierbij, ook niet als het platform de dupe wordt van een cyberaanval. De verzekering vormt een vangnet van miljoenen voor degene die ze beheren mochten er toch aanvallen komen. Het zal de gebruiker dus niet aan veiligheid en betrouwbaarheid ontbreken. Ook maakt de broker de beloftes waar omtrent lage handelstarieven waardoor je nooit verlies maakt op jouw rendement.

https://beter-beleggen.nl/