SEO Sheets
Image default
Financieel

Met zekerheid in vastgoed investeren door een recreatiewoning te kopen

Als u denkt dat in vastgoed investeren voor u op dit moment een goede keuze is, dan had u waarschijnlijk geen vakantiewoning in gedachten. Toch is dit een optie om in overweging te nemen, want door een vakantiewoning te kopen en deze uit te huren kunt u de investering terugverdienen en winst gaan maken. Als u een recreatiehuisje aanschaft op een vakantiepark, dan kunt u hier nog meer voordeel uit halen, omdat het park uw huisje voor u zal beheren. Met initiatieven zoals Center Parcs Vastgoed kunt u zo jaarlijks een vaste inkomst verwachten zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

Zorgeloos in vastgoed investeren

Door te investeren in een vakantiewoning op een recreatiepark kunt u letterlijk slapend geld verdienen. Dat komt doordat het park doorgaans de belangrijkste zaken op zich neemt, zoals het verhuren van het huisje en het schoonmaken en onderhouden ervan. U gaat met het park een overeenkomst aan waarin u vastlegt wat u als uitkering krijgt van het park voor het gebruik van uw huisje. Dat betekent dat u ook inkomsten heeft als het huisje een tijdje leeg staat. U kunt de goede naam van het vakantiepark gebruiken als trekpleister voor interesse in uw recreatiewoning en het park neemt verder al uw zorgen uit handen. En dit voor gegarandeerd 15 jaar, want de meeste parken gaan lange huurovereenkomsten aan. In vastgoed investeren wordt zo wel erg interessant.

Een gegarandeerde 100% huuropbrengst

Hetgeen dat deze investering zo interessant maakt is de 100% huuropbrengst die u krijgt bij de verschillende vakantieparken. Deze is vastgelegd in de huurovereenkomst en deze krijgt u uitbetaald ongeacht de bezetting van uw huisje. Zo heeft u zekerheid en weet u zeker dat uitgaven zoals elektra, water en onderhoud hier niet meer van af worden getrokken. Het is aan u om een berekening te maken, maar aan het einde zal u hier zeker financieel op vooruit gaan. Door met een recreatiewoning in vastgoed te investeren kunt u op een veilige manier geld sparen voor de toekomst.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/