SEO Sheets
Image default
Financieel

Personeelsadministratie uitbesteden: meer tijd, minder zorgen

Uw personeelsadministratie uitbesteden kan een verstandige zet zijn. Zeker als u meer tijd wilt besteden aan de corebusiness van uw bedrijf en minder tijd kwijt wilt zijn aan de administratieve en financiële taken van personele zaken. Als uw onderneming geen HR-afdeling heeft, dan kunt best wat uren steken in uw salaris- en personeelsadministratie. Helemaal met complexer wordend processen rondom werk en veranderende wet- en regelgeving in de HR-sector. Up to date blijven kan zorgen met zich mee brengen. Het uitbesteden van uw personeelsadministratie kan dan uitkomst bieden.

Wat houdt het uitbesteden van personeelsadministratie in?

U kunt uw personeelsadministratie uitbesteden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in payrolling. Zo’n bedrijf zal alle financiële en administratieve processen in relatie tot uw werknemers op zich nemen. Een payroll bedrijf draagt onder andere zorg voor een goed verloop en tijdige uitbetaling van de salarissen, stelt arbeidscontracten op en registreert de verlofuren. Uw eigen ondernemersrisico’s verminderen doordat de payroll organisatie het juridisch werkgeverschap overneemt. Zo heeft u bijvoorbeeld geen verplichtingen waar het ziektebegeleiding betreft en geen kosten bij ziekte.

Ondersteunende en adviserende diensten op HR-gebied

Afhankelijk van de specifieke organisatie, behoren naast de ondersteunende taken ook adviserende diensten tot de mogelijkheden. Bij payroll organisatie 365 Payroll mag u bijvoorbeeld ook rekenen op hulp bij het voeren van functioneringsgesprekken als u dat prettig vindt. U kunt daarnaast met al uw HR-vraagstukken terecht bij deze organisatie. Verder kan in samenwerking met u een HR-strategie ontwikkeld en uitgevoerd worden mocht u dit wensen. In afstemming met u als ondernemer zal de juiste benadering gevonden worden die aansluit bij zowel uw bedrijf en werknemers als bij uw specifieke wensen. Bij 365 Payroll kunt u als ondernemer dan ook voor meer terecht dan alleen het uitbesteden van uw personeelsadministratie. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!

https://365payroll.nl