SEO Sheets
Image default
Vervoer en transport

Deze betrouwbare taxibus haalt u graag op in Eindhoven of omgeving

Voor veel mensen is een taxirit niet dagelijkse kost en is het niet vanzelfsprekend welke taxi of taxibus in Eindhoven de beste keuze is. Als u voor ervaren chauffeurs, een goede service en een scherpe prijs wilt gaan, dan kunt u voor een taxi of taxibus in Eindhoven het beste bij De Prins Taxi aankloppen. Dit taxibedrijf is vooral actief in Eindhoven, Veldhoven en omgeving. U kunt ze altijd vinden bij de vaste standplaatsen als Eindhoven Airport of Eindhoven Centraal Station. Als u reserveert weet u zeker dat de chauffeur op u staat te wachten als u bijvoorbeeld terugkomt van vakantie. Niet alleen Eindhoven Airport maar ook andere vliegvelden zoals Schiphol of Rotterdam Airport behoren tot de mogelijke pick-up locaties. En, het wordt steeds beter, ook een tiental aan Europese vliegvelden behoren tot de mogelijkheden.

Zakelijk of particulier?

Voor De Prins Taxi maakt het geen verschil of u een particuliere of zakelijke klant bent, u kunt namelijk altijd op de meest scherpe prijzen en beste service rekenen. Als zakelijke klant regelt u zo niet alleen een taxi voor uzelf en uw collega’s, maar bijvoorbeeld ook voor het ophalen en vervoeren van uw (buitenlandse) zakenrelaties naar of van Eindhoven. Een van de chauffeurs zal dan uw zakenrelatie met een bordje opwachten en hem of haar naar de desgewenste locatie vervoeren. Ook als particulier kunt u voor een taxi of taxibus in Eindhoven of omgeving altijd aankloppen bij De Prins Taxi. Denk hierbij niet alleen aan de reguliere ritjes, maar bijvoorbeeld óók aan zieken- of rolstoelvervoer.

Welk soort vervoer is er mogelijk?

Zoals eerder benoemd kunt u bij De Prins Taxi zowel particuliere als zakelijke taxiritten aanvragen. Hierbij kunt u kiezen voor een taxibus, maar u kunt uiteraard ook om een gewone personenauto vragen. Bovendien zijn er speciale bussen voor zieken- en rolstoelvervoer en is er zelfs een speciale discobus die u kunt reserveren. In deze discobus kunt u uw eigen muziek draaien en discolampen aanzetten. Zo start u een feestavond met vrienden op een wel erg leuke manier en zal u de rit niet snel meer vergeten.

https://deprinstaxi.nl/