SEO Sheets
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit is de beste oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties

Als u voor uw bedrijf speciale software gebruikt dan is het belangrijk om deze veilig te stellen. Dat geldt natuurlijk nog meer voor uw data. U wilt niet dat klantgegevens op straat komen te liggen. Gelukkig is er een betrouwbare oplossing voor bedrijfskritische software en gevoelige data. Deze kunt u veilig in de cloud laten opslaan door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Er worden automatisch back-ups gemaakt. Op die manier bent u slechts een minimum aan gegevens kwijt als er onverhoopt iets misgaat.

Wees cybercriminelen te slim af

Als ondernemer moet u erop beducht zijn dat uw bedrijfsgegevens kunnen worden gestolen door criminelen. Zij proberen in uw systeem in te breken om gevoelige informatie te stelen. Deze kan worden misbruikt, bijvoorbeeld door te proberen uw klanten op te lichten. Met de juiste oplossing voor bedrijfskritische applicaties voorkomt u dit soort problemen. Het systeem houdt bij wanneer er wordt ingelogd. Als hier een verdachte handeling bij zit dan wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld zodat u passende maatregelen kunt nemen. Ook kunt u altijd terugvallen op data over het gebruik van uw systemen om achteraf misbruik te kunnen vaststellen.

Vertrouw volledig op uw software

Als u gebruik maakt van de oplossingen voor bedrijfskritische software van FT Systems dan weet u zeker dat uw data veilig is. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met het opslaan en beheren van data die gevoelige informatie bevat. U kunt contact opnemen met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Er wordt altijd een op maat oplossing geboden. Op de website leest u meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden voor veilige data opslag die het bedrijf u kan bieden. U kunt een offerte op maat aanvragen, deze is uiteraard vrijblijvend. Als u besluit zaken te doen kan uw data, zowel de software als de opgeslagen gegevens, zo snel mogelijk worden veiliggesteld in de cloud opslag van FT Systems.