SEO Sheets
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bewust ondernemen door te kiezen voor duurzaam verpakkingsmateriaal

Hedendaags zijn steeds meer bedrijven bezig met duurzaam en verantwoord ondernemen. Vrijwel elke organisatie voelt namelijk wel de noodzaak om een steentje bij te dragen aan een betere planeet. Zowel grote als kleine bedrijven houden hier al rekening mee door spaarlampen in het kantoor te gebruiken, personeel elektrisch te laten rijden, bewust te printen of lokale partners op te zoeken. Ook door duurzame producten of diensten te ontwikkelen onderneemt men doelgericht actie. Een eenvoudige manier om voor u maatschappelijk verantwoord te ondernemen, is door te kiezen voor duurzaam verpakkingsmateriaal.

Verpak groente en fruit in duurzaam verpakkingsmateriaal

Wilt u uw groente en fruit graag voorzien van duurzame verpakkingen? Dan bent u bij Euro West in goede handen. Bij hen vindt u voor alle tomaten, druiven, spruiten, paprika of bijvoorbeeld citrus de juiste verpakking. Euro West is opgericht in 1970 en is van oorsprong een groothandel in groente en fruit, maar heeft zich gespecialiseerd in duurzaam verpakkingsmateriaal. U kunt bij hen uitstekend terecht voor diverse soorten verpakkingen van verschillende maten, soorten en prijzen. Tevens bieden ze u de keuze om uw verpakking te laten stickeren of labelen. In hun uitgebreide assortiment bieden ze voor ieder type fruit of groente wel een goede oplossing. Sommige vruchten zijn kwetsbaar en vergen daarom een stevige verpakking. Dit bieden zij dan aan in een uiterst duurzame variant.

Vraag om advies voor de beste verpakking voor uw groente of fruit

De medewerkers van Euro West geven u graag advies en informatie over de juiste verpakking voor uw product. Geef uw wensen aan hen door en ze denken graag met u mee voor de best mogelijk oplossing. Zij nemen graag diverse arbeidsintensieve handelingen van u over, waardoor u zelf meer tijd overhoudt voor uw core business. Wilt u meer weten over hun duurzaam verpakkingsmateriaal of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met hen op door te bellen!

https://www.euro-west.nl/