SEO Sheets
Image default
Zakelijke dienstverlening

SEO bedrijf omgeving Leiden

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar je terecht kunt voor SEO Leiden? Dan kun je het beste een bedrijf kiezen dat niet “achter de schermen” werkt, maar ook daadwerkelijk over een kantoor beschikt. Veel SEO bedrijven beschikken alleen over een website, waardoor je nooit het gezicht achter de organisatie te zien krijgt. Dit staat goede communicatie en dus een goede samenwerking in de weg, waardoor nooit optimaal resultaat kan worden behaald. SEO bureau Proseo werkt wel vanuit een kantoor, waardoor je altijd langs kunt komen voor een goed gesprek over je wensen en verwachtingen.

SEO bedrijf Proseo

Proseo is gevestigd in Lisse, vlakbij Leiden. Wij zijn eenvoudig bereikbaar vanuit alle omliggende steden, en er is altijd een parkeerplek voor de deur. Wanneer je ons inschakelt om de SEO voor jouw website te doen, gaan wij graag eerst met je in gesprek. Wij kunnen er dan achter komen wat jij van ons verwacht, en jij weet meteen wat je aan ons hebt. Dit is wel zo prettig voor een goede samenwerking. We zullen vervolgens jouw website analyseren en een plan opstellen om deze beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. 

Google SEA

Een van de manieren die we bij Proseo gebruiken om je website direct bovenaan te krijgen, is Google SEA ofwel zoekmachine marketing. Deze manier wordt vooral gebruikt voor direct resultaat. Door middel van effectieve advertenties die we creëren in Google Adwords, wordt jouw website direct opgemerkt door je doelgroep. Je zult dus meteen meer bezoekers op je website krijgen die gebruik willen maken van jouw diensten of producten. Google SEA werkt doelgericht en is daarom zeer effectief. Het enige nadeel is dat het duurder is en op lange termijn weinig effect heeft. Wil je meer weten over onze SEA of SEO diensten? Neem dan een kijkje op onze website, of kom langs!

https://www.proseo.nl/