SEO Sheets
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste rijplaten verhuren ze bij deze leverancier

Bij grotere bouwprojecten zijn vaak grote voertuigen gemoeid, die dan ook nog eens moeten rijden over onverharde ondergrond. Om te voorkomen dat deze machines vast komen te zitten in modder of zand én om bodemproblemen tegen te gaan, kunt u ervoor kiezen om rijplaten neer te leggen. Het verhuren van deze rijplaten wordt door meerdere bedrijven uitgevoerd. De juiste kiezen is niet eenvoudig; u ziet al snel door de bomen het bos niet meer. De beste keus is daarom dan ook een verhuurder van rijplaten die écht persoonlijke service levert. Verbruggen-Volkel is zo’n bedrijf. Met hun vele jaren ervaring in het vak kunnen zij u in een handomdraai voorzien van de juiste rijplaten voor uw bouwplaats. Als u niet weet welke platen u het beste kunt huren, staat de experts van dit bedrijf voor u klaar met een vrijblijvend advies.

Kies voor een servicegerichte verhuurder

Verbruggen-Volkel onderscheidt zich onder de verhuurders van rijplaten in bepaalde specifieke criteria. Zo staan zij bekend om het niveau van service die zij bieden – klantvriendelijkheid en zorg staan bij hen uiterst hoog in het vaandel. Na de rijplaten aan u te verhuren, zullen zij deze direct voor u transporteren en op locatie exact installeren waar u deze wilt hebben. Omdat u zich niet langer hoeft te bekommeren om de logistiek wordt u minimaal afgeleid van het runnen van uw project. Wel zo prettig! Aangezien uw zwaar materieel na de installatie van de rijplaten niet langer stapvoets hoeft te rijden, zult u merken dat tevens de efficiëntie van uw werkzaamheden er op vooruit zal gaan. Tevens van belang is dat de ondergrond wordt afgeschermd tegen de schade die industriële banden en rupsvoertuigen kunnen veroorzaken. Zo is ook de omgeving u dankbaar!

Voor ieder project de juiste rijplaten

De rijplaten die ze bij Verbruggen-Volkel verhuren zijn op meer plaatsen in te zetten dan enkel in de bouw. Ook bij grote evenementen bieden deze materialen uitkomst, bijvoorbeeld om een stabiel parkeerterrein te creëren op een onverharde ondergrond. Het spreekt voor zich dat de platen die gebruikt worden in de bouw niet dezelfde platen zijn waarmee men een parkeerplaats aanlegt. Maakt u zich echter geen zorgen – Verbruggen-Volkel heeft ook deze platentypes voldoende op voorraad. Waar u ook rijplaten voor nodig heeft, dit bedrijf staat klaar om u volledig te voorzien!

https://verbruggen-volkel.nl/