SEO Sheets
Image default
Aanbiedingen

Een bureaustoel naar smaak

Bureaustoelen kopen kan een hele opgave zijn. Veel mensen kopen een bureaustoel zonder hierover verder na te denken. Het is echter wel van belang om een bureaustoel te kiezen die past bij jouw voorkeuren. Het kiezen van de juiste bureaustoel zorgt voor extra productiviteit en draagt bij aan een goede werkhouding waardoor onnodige blessures worden voorkomen. We geven je voorbeelden van een aantal bureaustoelen die bij jou passen.

 

Klassieke bureaustoel 

In de meeste werkomgevingen is de klassieke bureaustoel aanwezig. Dit is de bureaustoel waar veel mensen aan werken. Mensen ervaren veel comfort en stabiliteit als ze veel zittend werken. De klassieke bureaustoel is in veel verschillende uitvoeringen te koop. Het brede assortiment biedt een goede zitpositie voor verschillende omgevingen. Denk aan een kantoor of vergaderruimte. Deze stoelen zijn verkrijgbaar met verstelbare armstukken en een middenrugleuning of hoge rugleuning. 

 

Deskbike

Voor mensen die lange dagen moeten zitten, is een deskbike een ideale uitkomst. Je blijft hiermee namelijk in beweging terwijl je gewoon aan het werk bent. Dit doe je eenvoudig door te fietsen, terwijl je rustig je mail checkt of aan het bellen bent met een klant. In combinatie met een sta- zitbureau is dit een perfecte uitkomst voor beweging tijdens het werk.

 

Balanskruk 

Deze krukken zijn goed voor je houding én je gezondheid. Deze balanskrukken zorgen voor een ergonomische zit. Daarnaast zorgt de kruk voor vermindering van nadelige gezondheidseffecten van te weinig beweging terwijl je aan het werk bent. Er bestaan ook krukken met wielen, of met een vaste ondergrond. Veel krukken zijn in hoogte verstelbaar, zodat hij voor iedereen goed afgesteld kan staan.

 

Vergaderstoel

Ben je op zoek naar een stoel met een lage rug? Kijk dan eens naar een vergaderstoel. Deze stoelen hebben een luxe uitstraling en zijn ook perfect om thuis te gebruiken. Het voordeel van deze stoel is dat hij in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Denk aan stoelen met wielen, poten of een sledeframe. Een vergaderstoel met een lage rug die is voorzien met een lichte bolling is goed voor een ergonomische houding. Zo kun je je beter concentreren op je werk en voorkom je onnodige blessures.

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/