SEO Sheets
Image default
Bedrijven

Facilitair onderhoud bied ondersteuning aan de kernactiviteit van een organisatie

Heb jij, ben jij of begin jij een groot bedrijf en vraag je jezelf af hoe je het bedrijf schoon en tegelijkertijd draaiende moet houden? Heb je wel eens gehoord van een facilitair onderhoud bedrijf? Ja je leest het goed, een bedrijf die al jou facilitair onderhoud bijhoud en schoonhoud. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over bepaalde facilitaire diensverleningen of het onderhoud van werkruimtes of apparaten. 

Welke diensten verrichten faciltaire dienstverlening bedrijven?

Dit verschilt natuurlijk per bedrijf, maar Blinkt Facilities doet heel veel verschillende diensten en onderhoud binnen jouw bedrijf. Vroeger vonden bedrijven het belangrijker om geld te besparen en lieten ze eigenlijk het onderhoud een beetje achterwegen. Echter bespaard dit uiteindelijk geen kosten, omdat bepaalde apparaten sneller stuk gaan zonder dat deze onderhoud krijgen. Blinkt Facilities vind het belangrijk dat verschuift van kostengedreven naar waardegedreven. Doordat Blinkt Facilities veel diensten uit handen kan nemen kan jouw bedrijf zich richten op wat echt belangrijk is voor het bedrijf en hoef je je geen zorgen meer te maken over de facilitaire diensten of onderhoud. 

  • Beveiliging

Misschien denk je er niet meteen aan als bedrijf, maar de mondiale dreigingen blijven zich evolueren en daarom kan het inhuren van beveiliging zinvol zijn. Bij Blinkt Facilities kun je een beveiligings team inhuren. 

  • Catering

Een catering inschaken in jouw bedrijf is zeer zinvol. Waarom? Als jouw medewerkers elke dag van het kantoor vandaan moeten gaan om eten te halen of ergens anders gaan lunchen kun je met een catering tijd besparen. 

  • Logistiek

Het is altijd fijn om een team erbij te hebben die ervoor kan zorgen dat de logistiek altijd in orde blijft. 

  • Schoonmaak 

De schoonmaak binnen een bedrijf is zeer belangrijk. Het houd je werknemers tevreden door altijd een schone werkplek te hebben en een schoon toilet. 

  • Service

Je wilt natuurlijk dat de service binnen je bedrijf aangenaam is, niet alleen voor de werknemers, maar ook voor de klanten of bezoekers.