SEO Sheets
Image default
Vervoer en transport

Geef uw pakket met een gerust hart uit handen aan deze spoedkoerier

Heeft u een pakketje en moet deze zo snel mogelijk geleverd worden? Wanneer er haast achter zit, kunt u het beste gebruikmaken van een spoedkoerier. Deze zorgt er namelijk voor dat uw pakket snel op de plek van bestemming aankomt. A-One Spoedkoeriers B.V. staat elke dag van de week voor u klaar. Of uw pakket nu in Nederland of ergens in Europa geleverd moet worden. Bij deze specialist is het allemaal mogelijk! Wanneer u gebruikmaakt van deze spoedkoerier wordt uw pakket bij u op locatie opgehaald. Het voordeel van deze spoedkoerier is dat wanneer uw pakket is opgehaald door de koerier, is deze standaard verzekerd. U kunt uw pakket dus met een gerust hart meegeven.

Maak gebruik van een uitgebreid wagenpark voor al uw pakketten

A-One Spoedkoeriers B.V. heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark. Denkt u hierbij aan bussen, bestelwagens en diverse vrachtwagens. Hierdoor maakt het niet uit of u een klein pakketje heeft of meerdere grote pakketten. Dankzij het uitgebreide wagenpark hoeft u zich geen zorgen te maken dat u pakket ergens bij gepropt wordt. Heeft u speciale wensen op het gebied van het transport van uw pakket? Dan geeft u deze eenvoudig door aan de medewerkers van A-One Spoedkoeriers B.V. Deze spoedkoerier houdt ook nadrukkelijk de technologische ontwikkelingen op het gebied van energieneutraal ondernemen.

Laat uw pakket 24/7 bezorgen door deze spoedkoerier

Wilt u een pakket laten bezorgen, maar heeft deze iets minder haast? Dan biedt deze spoedkoerier een gereduceerd tarief aan voor het bezorgen van uw pakket. Binnen Nederland wordt u pakket binnen zes uur bezorgd. Wilt u er zeker van zijn dat uw pakket de volgende dag geleverd is? Bij A-One Spoedkoeriers B.V. verzorgen ze ook overnight zendingen, waardoor uw pakket de volgende dag voor de middag of avond geleverd is. U kunt dus 24/7 gebruikmaken van de service van deze spoedkoerier.