SEO Sheets
Image default
Industrie

Heb je industriële lijm nodig? Vind hier een compleet assortiment

Heb je industriële lijm nodig voor de assemblage van producten? Of ben je met een reparatie of montageproject bezig en ben je op zoek naar betere lijmoplossingen voor je dienstverlening, zodat je je klanten nog meer tevreden houdt? Dan is Lubribond Benelux het juiste adres voor jou. Sinds 2012 is dit een zelfstandig bedrijf dat zich specialiseert in lijmen en siliconen. Door dit specialisme weet je zeker dat je hier goed zit als het gaat om het kopen van de juiste industriële lijm. Door de jaren heen is het assortiment aan industriële lijmen en siliconen, oftewel chemische verbindingsmiddelen, bovendien gecomplementeerd. Hierdoor vind je nu alle gangbare industriële lijmen die er op de markt zijn, uiteraard alleen van de beste kwaliteit.

Welke industriële lijm heb je nodig?

Hier vind je de meest gebruikte industriële lijmsoorten in het assortiment. Dit zijn aluminium, hittebestendige en transparante lijmen. Elke lijmsoort wordt voor specifieke toepassingen gebruikt, maar is ook weer in diverse subtypes verkrijgbaar. Aluminium lijm is bijvoorbeeld een veelgebruikte lijm in heel veel verschillende industrieën. Voordat deze industriële lijm wordt aangebracht, is er een voorbehandeling van het oppervlak nodig. Door de ontwikkeling die deze lijm heeft doorgemaakt op het gebied van betrouwbaarheid, wordt deze steeds vaker gebruikt in bijvoorbeeld de bouw, de luchtvaart- en hightech industrie. Daarnaast kun je dit lijmtype gebruiken voor bijvoorbeeld het repareren van warmtewisselaars, het lijmen van plaatmateriaal en gevelbeplating, lichtgewicht onderdelen in de automotive-sector, maritieme sector en overige machines en apparaten uit de bouw.

Kies voor een betrouwbare partner voor je lijmproducten

Bij Lubribond Benelux staat service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Hier schaf je niet zomaar alleen industriële lijm aan, maar profiteer je ook van deskundig advies over de keuze en het gebruik van de juiste lijm. Op deze manier ben je verzekerd van een perfecte toepassing van industriële lijm in jouw situatie.

https://www.lubribond.nl/