SEO Sheets
Image default
Internet marketing

Meer klanten met een SEO scan

Een SEO scan kan wonderen doen wanneer je meer klanten op je site wilt. Het kan namelijk zo zijn dat je niet zoveel aanvragen hebt op je site. Dit komt vaak doordat je website ergens onderaan in Google staat. De meeste mensen zullen niet verder kijken dan de eerste pagina van Google. Wanneer je site op de tweede pagina staat is het dus zonde van alle potentiële klanten. Met behulp van een SEO scan gaan we onderzoeken hoe we jouw website op de eerste pagina kunnen krijgen. Zo zorgen we ervoor dat je uiteindelijk meer klanten zult krijgen op jouw site. Wanneer je ons een scan laat doen kijken we hoe hoog je staat in Google wanneer mensen een bepaald zoekwoord opzoeken. 

Interessante zoekwoorden

Tijdens een SEO scan is het van belang om te weten met welke zoekwoorden mensen jouw website willen vinden. Dit hoef je niet eerst zelf uit te vogelen. Dit is onze specialiteit en kunnen we binnen een oogopslag zien. Het is namelijk vaak wel duidelijk welke diensten of producten je levert aan de hand van je site. Op basis hiervan zullen we trefwoorden uitzoeken en een SEO scan uitvoeren. Hieruit kan je ook zien hoeveel mensen maandelijks opzoek zijn naar jouw dienst of product. Je krijgt dan informatie op lokaal, regionaal en landelijk niveau. 

Hoe doen wij dit?

Het uitvoeren van een SEO scan is een koud kunstje. Met behulp van een bepaalde software kunnen we dit gemakkelijk uitvoeren. Binnen enkele minuten hebben we de resultaten binnen en kunnen we deze naar jou doorsturen. Met behulp van de SEO scan krijg je dus extra informatie over de marketing omtrent jouw specialisatie. Uiteindelijk weet je ook wat je het beste kan verbeteren waardoor jouw site optimaal in Google komt te staan.