SEO Sheets
Image default
Aanbiedingen

Occasion zakelijk lease

Bij occasion lease rijdt u in de mooiste auto’s, maar u betaalt voor een tweedehands auto. Occasion lease is een van de populairste vormen van leasen, omdat u kan leasen voor een kortere periode. De auto’s krijgen een goede controle, waardoor ze zo goed als nieuw lijken. Bij het leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag om zo gebruik te mogen maken van de auto. De auto blijft van de eigenaar en zo behoren ook alle kosten daarbij. De enige kosten die voor uzelf zijn zijn benzinekosten en het bedrag wat u heeft ondertekend in het contract. Zodra het contract is verlopen hoeft u nergens meer naar om te kijken en levert u de auto weer in bij de eigenaar. 

 

Zakelijk leasen

Ook zakelijk heeft het zo zijn voordelen om occasion te leasen. Zo hoeft u als bedrijf niet gelijk te sparen om bedrijfsauto’s te kopen, maar kunt u gelijk beginnen met leasen en betaalt u maandelijks een klein bedrag. Occasion lease is voor kortere termijnen maar ook heeft u andere leasevormen die voor een langer termijn zijn of waar andere regels voor tellen. De leasevormen waar u uit kunt kiezen zijn: financial lease, private lease, operational lease. Bekijk dus goed voor u een auto wilt leasen welke leasevorm het beste bij u past. Door een auto te lease komt u nooit voor verrassingen te staan, omdat u weet wat u maandelijks kwijt bent aan de auto. 

 

Elektrische auto zakelijk leasen 

Ook kunt u ervoor kiezen om elektrisch te gaan leasen. Het elektrisch rijden wordt steeds populairder waardoor de keuze in assortiment ook steeds groter wordt. Elektrisch rijden is in verhouding voordeliger en rijdt een stuk rustiger. De auto kunt u thuis opladen met een laadpaal of u kunt gebruik maken van de openbare laadpalen door heel Nederland. Zo komt u niet met een lege accu te staan en is de auto binnen een aantal minuten opgeladen. Ook draagt u zo een steentje bij aan het milieu. 

 

https://onlease.nl/financial