SEO Sheets
Image default
Vervoer en transport

Veilige heftruckbanden van een groothandel met jarenlange ervaring

Wanneer u aan de slag wilt met uw heftruck, is het gebruiken van goede banden essentieel. Wellicht werkt u op een lastige ondergrond als stenen, kinderkoppen en gevlinderd beton. Dan is het belangrijk dat de heftruck, door het kiezen van de juiste banden, hier tegen bestand is. Maar hoe beslist u nu wat de beste bandenkeuze is? Dit wordt doorgaans bepaald door een combinatie van de intensiteit van de heftruck qua gewicht, duur en het type ondergrond. Het is van belang dat u de band daarop afstelt. Wilt u graag veilige heftruckbanden aanschaffen? Dan staat JUMA BV voor u klaar als allround groothandel van diverse soorten heftruckbanden. Bij dit bedrijf heeft u keuze uit diverse kwaliteiten en prijsstellingen waardoor er nagenoeg altijd wel een geschikte band voor u tussen zit!

 

Een professionele groothandel met verschillende services

JUMA BV zorgt er met de inmiddels jarenlange ervaring voor dat u altijd wel die bepaalde band vindt die naadloos past op uw heftruck. Zij nemen namelijk uw wensen en behoeften mee in het uitzoeken van de meest geschikte band. Daarbij voorzien ze u uiteraard van deskundig advies en informeren ze u graag. Laat ook het monteren en demonteren aan hen over. Dit doen zij voor u simpelweg ter plaatste waardoor er een minimale uitval van uw heftruck en/of kraan zal zijn. Kies bij hen uit een ruim en divers assortiment met verschillende soorten banden voor langzaam en zwaar vervoer. Daarnaast bieden zij nog andere services aan, zoals:

  • Een ruilvelgensysteem voor heftrucks
  • Het ter plaatse verwisselen van heftruckwielen
  • Een reparatie van de banden van uw transportmiddel

 

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

JUMA BV beschikt over een eigen bezorg- en montagedienst, waardoor de heftruckbanden persoonlijk afgeleverd en gemonteerd worden. Dagelijks worden er vanuit Klundert, waar zij gevestigd zijn, veel banden geperst én verstuurd naar klanten door heel Nederland, België en Duitsland. Bent u geïnteresseerd in hun diensten of zou u graag veilige heftruckbanden bestellen? Bezoek de website, neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

https://juma-bv.nl